Casa funerara Ervin va ofera Non-Stop servicii funerare complete in Alexandria, Rosiorii De Vede si alte localitati din judetul Teleorman.

Avem o larga gama de repatrieri decedati Alexandria, repatrieri Romania, produse si servicii funerare din Teleorman si imprejurimi. Pastram traditia zonei de zeci de ani si in acelasi timp ne-am aliniat la normele europene in domeniu, astfel incat sa putem satisface . exigente pretentii.

Venim in ajutorul familiilor indurerate care ii pierd pe cei dragi, cu produse si servicii specifice unui astfel de eveniment tragic si dureros, incercand sa alinam durerea familiei, sa oferim ajutor in aceste momente grele de lacrimi si durere, dand dovada de mult respect si profesionalism.

Ne mandrim cu furnizarea de servicii complete, personalizate si pline de compasiune si respect. Puteti sa lasati stresul deoparte, stiind ca echipa noasta se va ocupa de totul intr-un moment in care aveti nevoie de sprijin mai mult ca niciodata.

In aceste momente dificile, va stam la dispozitie cu gama noastra completa de servicii funerare, care include printre altele si consilierea si suportul nostru, intocmirea documentelor necesare, pregatirea sicriului, toaletarea si imbalsamarea persoanei decedate, transportul mortuar sau repatrierea si pregatirea locului de veci.

Prin serviciile care le oferim, incercam si noi sa fim alaturi de tine in clipele de grea incercare. De la coroane sau sicrie, la intermedierea actelor de deces sau transportul sicriului la capela, acoperim toata gama de produse si servicii funerare.

Puteti sa lasati stresul deoparte, stiind ca echipa noasta se va ocupa de totul intr-un moment in care aveti nevoie de sprijin mai mult ca niciodata. Ne puteti contacta NON-STOP.

servicii funerare Alexandria

SERVICII FUNERARE COMPLETE ALEXANDRIA

1. Proceduri legale

Va putem consilia, sau ne putem angaja sa intocmim toate procedurile legale. Pentru eliberarea certificatului de deces, a adeverintei de inhumare, a autorizatiei de depunere la capela etc.

2. Imbalsamare

Va oferim posibilitatea de imbalsamare, efectuata tot de personal medical specializat si cu substante medicale permise, personal de care dispunem.

3. Imbracat,cosmetizat,toaletare.

Va oferim servicii funerare de toaletare a decedatului, servicii ce includ operatiunile de spalat, igienizat, cosmetizat, barbierit, imbracat, asezat in sicriu.

4. Transport funerar intern si international (repatriere persoane decedate)

Serviciul de transport funerar poate avea mai multe utilitati: transportul sicriului la domiciliu sau spital, transportul persoanei decedate la biserica sau capela, transportul funerar la cimitir.

5. Manipulare Decedat / Sicriu

Manipularea sicriului sau a decedatului presupune transportul si deplasarea acestora de la domiciliu la masina de transport funerar, de la masina la capela sau la biserica, transportul sicriului de la masina in cimitir la locul de veci.

Manipularea se face de o echipa de 2,3 sau chiar 4 oameni, in functie de greutatea sicriului si a decedatului, de distanta pe care acestea trebuiesc transportate etc.

6. Incinerare.

Desi este impotriva religiei ortodoxe, incinerarea se poate face la dorinta expresa a decedatului sau a familiei acestuia.

7. Aranjamente florale

Exprimati-va regretul si dragostea cu ajutorul florilor! Va punem la dispozitie orice fel de aranjamente florale pentru inmormantari, jerbe si coroane traditionale.

8. Accesorii

Cruci metal, cruci lemn, candele, lumanari, etc.

 pompe funebre Alexandria

Localizare CASA FUNERARA ERVIN
Galerie Foto
filme porno