Situatiile dificile care inevitabil apar si pe care le intampina familiile indurerate, au fost de-a lungul anilor si parte din durerea In Memoriam. Cu multi ani experienta in domeniul funerar, suntem la dispozitia dumneavoastra cu servicii funerare complete Bacau, repatrieri decedati Romania, repatrieri decedati Bacau si produse funerare de calitate.

Aceste tragice momente reprezinta imboldul care ne-a determinat in preluarea necesitatilor si materializarea lor in servicii de calitate, personalizate in concordanta cu cerintele clientilor, fapt care sugereaza garantia evenimentelor funerare, toate acestea extinzandu-se la un cost modest.

Produse

In Memoriam ofera o gama de produse variata, de un inalt nivel calitativ, motiv pentru care ne situam printre primii in domeniu. Printre acestea se numara sicrie din lemn, coroane si aranjamente florale si accesorii funerare.

Sala de Tanatopraxie

Conceptul contemporan despre moarte, este strict legat de exigentele societatii noastre in ceea ce priveste conservarea si aspectul unei persoane dragi, trecute in nefiinta.

Foto ceramica

In Memoriam va ofera fotoceramica funerara dupa ultima metoda in domeniul aplicarii imaginii pe ceramica. Fotografia primita este prelucrata computerizat dupa preferintele clientului, iar cu ajutorul aparaturii noastre ultramoderne, imaginea este aplicata pe modelul de placa ceramica dorit.

POMPE FUNEBRE BACAU

Transport funerar

Transportul decedatului este unimportant dintre serviciile funerare. Pentru serviciile de transport funerar, In Memoriam va pune la dispozitie masini funerare speciale. Transportul funerar poate fi achizitionat ca serviciu separat.

Asiguram la costuri avantajoase transportul persoanei decedate la capela sau la cimitir. Toate masinile sunt dotate cu sistem de climatizare, pentru a asigura o temperatura optima si a evita expunerea defunctului la temperaturi ridicate.

Odata cu modernizarea serviciilor funerare a aparut necesitatea dezvoltarii noastre si dincolo de granite. De aceea, In Memoriam ofera servicii de transport funerar (transport mortuar) intern si international (repatrieri decedati) pentru sicrie si pasageri conform normelor europene in vigoare si in conformitate cu necesitatile clientilor.

Transportul funerar se face in . bune conditii, indiferent de distanta. La cerere putem asigura transportul familiei si a preotului. 

Locatiile noastre:

 • Piata Centrala FN (la subsol) Tel.: 0234 / 523 716 URGENTE: 0722 570 345 / 0722 318 066
 • Piata Sud, Str. Marasesti Nr. 96 (vis-a-vis de Cimitirul Central) Tel.: 0234 / 523 716 URGENTE: 0722 570 345 / 0722 318 066
 • Republicii nr. 74 (Aeroportului) Tel: 0234 / 523 716 URGENTE: 0722 570 345 / 0722 318 066

 

SERVICII FUNERARE COMPLETE BACAU

 • Medic constatator;
 •  Transport funerar cu masini funerare omologate;
 •  Intocmire actelor necesare repatrierii;
 •  Repatrieri decedati;
 •  Sicrie, cruci si alte produse funerare;
 •  Capac frigorific pentru pastrarea decedatului la domiciuliu;
 •  Coliva, colaci, candele, lumanari, batiste, prosoape, tamaie, etc;;
 •  Intocmirea si depunerea dosarului la Casa Judeteana de Pensii in vederea obtinerii ajutorului de imormantare si a pensiei sau a drepturilor restante;
 •  Obtinerea certificatului de deces de la primarie;

PACHETE FUNERARE

n Memoriam va pune la dispozitia dvs. o gama larga de pachete funerare, potrivite oricarui buget. Cu acesta va va scuti de pregatirea produselor si serviciilor, aceste sarcini cazand in grija noastra!

SERVICII FUNERARE BACAU

Localizare IN MEMORIAM - SERVICII FUNERARE BACAU
Galerie Foto
filme porno