Din respect fata de clientii nostri oferim . bune conditii pentru oficierea inmormantarilor la CELE AVANTAJOASE PRETURI !!

Venim in ajutorul famililor indurerate cu servicii de pompe funebre prestate cu devotament, pentru a incerca sa alungam grijile in . grele momente din viata oamenilor. Din acest motiv, Casa Royal Oraseni indeplineste absolut TOATE CERINTELE si organizeaza inmormantari DE LA A LA Z.

Serviciile profesionale pe care vi le punem la dispozitie iau in considerare fiecare moment al inmormantarii oferindu-va uninalt nivel de calitate, prestate cu empatie, seriozitate si discretie.

Scopul Agentiei noastre funerare - Casa Royal este sa va lasam putinul timp pe care il mai aveti la dispozitie pentru a va lua ramas bun de la persoana draga si sa lasati grijile funeraliilor in seama noastra.

casa Royal Popmpe Funebre va ofera atat consiliere pentru alegerea celor mai bune produse si servicii, cat si asistenta pentru organizarea evenimentului astfel incat sa fie respectate reglementarile legale in vigoare alaturi de obiceiurile si traditiile crestine.

In clipe de mare tristete, firma noastra va sta alaturi pentru a va ajuta cu toate demersurile necesare.

Servicii :

- Transport;

- Organizare parastas;

- Acte necesare pentru inmormantare;

- Toaletarea decedatului;

- Imbalsamarea decedatului;

- Manipularea decedatului

- Depunere la capela;

- Organizare parastas;

- Consiliere pentru obtinerea unui loc de veci;

- Monumente si cruci funerare.

Localizare Casa Royal - Servicii Funerare Baicesti
Galerie Foto
filme porno