Borealis Vest va ofera servicii funerare in Timisoara, transport funerar Timisoarasicrie si alte produse funerare, precum si servicii de repatrieri decedati.

Borealis Vest SRL este o societate cu capital integral privat, situata in vestul tarii cu o vasta experienta in ceea ce priveste serviciile de repatriere decedati, de oriunde din Uniunea Europeana, in orice situatie. Ne-am inceput activitatea in anul 2014 in Timisoara si de atunci continuam sa ne dezvoltam oferindu-va gama completa de servicii funerare, transport si repatriere decedati in Europa.

Procedura de repatriere a persoanelor decedate implica respectarea anumitor conditii impuse de Uniunea Europeana, de la intocmirea documentatiei necesare repatrierii si pana la transportul persoanelor decedate. Firma noastra specializata poate prelua toate sarcinile necesari repatrierii.

Oferim servicii de repatrieri decedati Timisoara, repatrieri din Franta, Italia, Germania si Austrita. Consultanta privind repatrierea este gratuita.

Distributie produse funerare

Detinem un depozit de sicrie, raspete, cruci, crucifixe si accesorii funerare, oferind livrare in judetul Timis si toate localitatile din vestul tarii. Stocul nostru este format  din peste 1400 de produse , de la gama de lux pana la . clasice. In acest sens am ales sa colaboram cu fabrici din Romania si restul Europei, specializate in fabricarea unor produse exceptionale care respecta legislatia si cerintele de mediu . Ne adresam tuturor firmelor de pompe funebre si magazine funerare care vor sa dezvolte un business in aceasta nisa. Dorim ca aceste relatii sa fie de lunga durata, venind in intampinarea oricarei cerinte strategice ale fiecarui partener al nostru. 

SERVICII FUNERARE COMPLETE TIMISOARA

  •  Medic constatator;
  •  Transport funerar cu masini funerare omologate;
  •  Intocmire actelor necesare repatrierii;
  •  Repatrieri decedati;
  •  Sicrie, cruci si alte produse funerare;
  •  Capac frigorific pentru pastrarea decedatului la domiciuliu;
  •  Coliva, colaci, candele, lumanari, batiste, prosoape, tamaie, etc;;
  •  Intocmirea si depunerea dosarului la Casa Judeteana de Pensii in vederea obtinerii ajutorului de imormantare si a pensiei sau a drepturilor restante;
  •  Obtinerea certificatului de deces de la primarie;
  •  In caz de deces in afara tarii, la solicitarea dumneavoastra, firma va pune la dispozitie si sicrie din zinc, inclusive sigilarea acestora, fara de care nu se poate efectua transportul din strainatate in tara . Pretul pentru transportul international este  negociabil in functie de tara . Onoram solicitari imediat;

Localizare BOREALIS VEST - FUNERARE TIMISOARA
Galerie Foto
filme porno