SERVICII FUNERARE CLUJ NAPOCA - FLORELA este o agentie funerara ce ofera sprijin personalizat persoanelor aflate in momente grele, sprijinind fiecare client cu consultanta gratuita in vederea organizarii inmormantarii. Punem la dispozitie o gama larga de servicii complete de pompe funebre in Cluj, acestea fiind caracterizate prin profesionalism si seriozitate, precum si de discretia cu care tratam fiecare client.

In momentele dificile, va putem ajuta in legatura cu toate aspectele necesare pentru buna desfasurare a acestui trist eveniment. Oferim servicii precum constatare deces, imbalsamare, inchiriere catafalc, rezolvarea problemelor legate de birocratie, cosmetizare, transport funerar Cluj, repatrieri decedati Cluj, precum si produse funerare de calitate: aranjamente florale, accesorii si sicrie Cluj.

Cel mai frumos omagiu adus unei persoane trecute in nefiinta reprezinta o inmormanatare demna. Suntem oameni si inainte de serviciile si produsele funerare oferite, va oferim toata caldura si intelegerea de care aveti nevoie. 

"Ce faci pentru tine dispare odata cu tine,
ce faci pentru altii ramane pentru eternitate"

Pilonii de baza ai activitatii agentiei noastre funerare sunt seriozitatea, corectitudinea si dedicarea echipei de profesionisti. Stim ca aspectele ce tin de organizarea ceremoniei funerare sunt coplesitoare pentru oricine, de aceea va sprijine cu servicii complete, prestate cu atentie, pentru ca dumneavoastra sa petreceti timpul in tihna si rugaciune pentru persoana draga, ce a parasit aceasta lume.

servicii funerare complete cluj napoca

 

SERVICII FUNERARE COMPLETE CLUJ 

  • Constatare deces;
  • Toaletare decedat;
  • Imbalsamare;
  • Inchiriere catafalc;
  • Acte necesare declarare deces;
  • Manipulare decedat / sicriu;
  • Ajutor de inmormantare;
  • Aranjamente florale;
  • Cosmetizare;
  • Transport funerar intern si international;

 Florarie Cluj

Oferim flori natural sau artificiale pentru coroane si jerbe. Din florile naturale asociate cu doliul amintim crinii albi care semnifica puritate, integritate si o atitudine solemna fata de persoana decedata, garoafele rosii care reprezinta respectul si recunostiinta si crizantemele care simbolizeaza sinceritatea sentimentelor de prietenie. Coroanele si florile artificiale supravietuiesc mai mult si din acest motiv sunt . des intalnite pe morminte.

Agentie funerara cu servicii complete

Ne puteti contacta telefonic la orice ora, oferim servicii funerare in Cluj Napoca si pe raza judetului Cluj, cat si transport funerar cu masini autorizate.

Apelul dumneavoastra va fi preluat de catre un agent funerar care o sa va explice procedura si o sa va ofere toate informatiile de care aveti nevoie.

Dupa ce ii oferiti adresa dumneavoastra, agentul nostru funerar se va prezenta la locatie. Aici, in urma discutiei dumneavoastra, se vor stabili toate detaliile. Dupa acest lucru, se poate intocmi o fisa de comanda cu serviciile si produsele selectat in raport cu necesitatile dumneavoastra.

 

Galerie Foto
filme porno