Servicii funerare CovasnaCasa noastra de pompe funebre va ofera servicii funerare in Covasna, acestea fiind de o buna calitate, modelandu-se dupa preferintele dumneavoastra, din acest motiv, preturile fiind extrem de accesibile.Puteti apela la noi si in cazul repatrierii persoanelor decedate deoarece avem o experienta vasta in acest domeniu.

Serviciile pe care casa noastra de pompe funebre le ofera sunt menite pentru a ajuta clientii sa treaca mai usor prin toata aceasta parte organizatorica care priveste serviciile si produsele funerare, astfel incat tot timpul pe care dumneavoastra il mai aveti sa il petreceti cu persoana decedata.

Preturile serviciilor funerare pe care le oferim sunt facute ca dumneavoastra sa nu va stresati, drept urmare va punem la dispozitie . competitive preturi din domeniul funerar, serviciile noastre fiind de o buna calitate din tot orasul.

Fiecare persoana care calca pragul casei noastre funerare observa o admosfera linistita, calma, care ii calmeaza, iar primele persoane pe care le intalnesc vor incerca sa ii faca sa treaca mai usor prin aceste clipe grele.

Noi incercam sa indeplinim dorintele fiecarei persoane indurerare si vom face tot ce putem pentru ca fiecare inmormantare sa decurga perfect, iar decedatul sa fie condus pe ultimul drum intr-o maniera respectabila si demna.

Deoarece momentul in care insotiti persoana draga pe ultimul drum este memorabil, noi ne dam toata silinta ca acest eveniment sa se desfasoare fara nici un incident, pregatind lucrurile pana la unmic detaliu.

Servicii funerare oferite :

- Constatare deces;

- Consultanta de specialitate;

- Imbalsamare;

- Toaletare;

- Declarare deces;

- Livrare sicriu;

- Transport si manipulare;

- Depunere la capela

- Organizare parastas;

- Consiliere pentru obtinerea unui loc de veci;

Pompe funebre Covasna

Galerie Foto
    Nici o galerie foto disponibila.
filme porno