Servicii Funerare Craiova - Infinit Azur vine in sprijinul dumneavoastra cu servicii complete de pompe funebre si pachete funerare accesibile.

Suntem mai mult decat o firma de servicii funerare complete, care vine in ajutorul familiilor indurerate in momentele tragice ale vietii prin preluarea tuturor sarcinilor aferente ceremoniei de inmormantare, punand la dispozitia familiei un set de produse si servicii specifice unui astfel de eveniment.

Produsele si serviciile oferite sunt: sicriu, garnitura, manere, stat, stalp, crucifix, iconita, panza (alba/neagra), doliu, imbalsamat, cosmetizat, transport, transport spital, manipulat sicriu, batiste, batice, esarfe, prospape, candele, tamaie, carbuni, suport coroane naturale, coliva, colaci, pachete, masa preot si restaurant. Deasemnea ne ocupam si de aranjament camera mortuara.

Prin toate aceste facilitati, incercam sa alinam durerea familiei, sa oferim ajutor intr-un moment greu, plin de lacrimi si durere, dand dovada de profesionalism, respect si discretie!

Suntem mereu alaturi de cei ce ne contacteaza, de aceea va punem la dispozitie serviciul de CONTACT NON STOP la numerele de telefon:

0765.699.917 / 0749.791.332

Sicrie

Suntem la dispozitia dumneavoastra, oferind o gama completa de sicrie din diferite esente de lemn si culori la preturi avantajoase. Comercializam sicrie pentru adulti dar si sicriu copil.

Oferta include sicrie la preturi mici dar si sicrie de lux.

Transport funerar

Transportul funerar este efectuat de catre personal specializat, autoturism special amenajat, pentru a oferi clientului servicii de calitate. Obtinerea autorizatiei de transport funerar este in obligatia noastra

Transport International – Repatrieri – Efectuam repatrieri cu autoturisme speciale pentru transportul terestru in europa. Preturi foarte accesibile.

Efectuam transport funerar in orice zona a judetului Dolj cat si in afara judetului. Transportul se face cu masini special echipate pentru transport funerar.

SERVICII FUNERARE COMPLETE CRAIOVA

 • SERVICII FUNERARE
 • TRANSPORT FUNERAR DOLJ
 • SICRIE
 • RESTAURANT SI CATERING
 • COLIVI SI RANDUIELI BISERICESTI
 • REPATRIERE DECEDATI
 • IMBALSAMARE COSMETIZARE
 • RITUALUL INMORMANTARII
 • CONSULTANTA

 

Localizare SERVICII FUNERARE CRAIOVA - INFINIT AZUR
Galerie Foto
  Nici o galerie foto disponibila.
filme porno