Suntem o mare firma de servicii funerare din Drobeta Turnu Severin. Experienta noastra de peste 17 ani in domeniul funerar ne-a ajutat sa ne aliniem la standerdele europene. Astfel, putem satisface . exigente cerinte din acest domeniu.

Din respect fata de clientii nostri oferim . bune conditii pentru oficierea inmormantarilor la CELE AVANTAJOASE PRETURI !!

Venim in ajutorul famililor indurerate cu servicii de pompe funebre prestate cu devotament, pentru a incerca sa alungam grijile in . grele momente din viata oamenilor. Din acest motiv, CASA FUNERARA PALSINA indeplineste absolut TOATE CERINTELE si organizeaza inmormantari DE LA A LA Z, lucrand NON STOP si implicandu-ne 100%.

Punem la dispozitia dumneavoastra GRATUIT CAPELE PENTRU PRIVEGHI, deschise non-stop, climatizate, dotate conform standardelor europene in vigoare pentru oferii confort si intimitate fiecarui familii indoliate. O SALA DE POMENI cu meniu fix sau la alegerea clientului, 3 MAGAZINE FUNERARE cu toate accesoriile necesare unei inmormantari, 6 MASINI FUNERARE care asigura TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL/ REPATRIERI DECEDATI.

Dosarul pentru AJUTORUL DE INMORMANTARE este intocmit GRATUIT, iar plata serviciilor funerare se poate face si dupa ridicarea acestuia.

Suntem SINGURA firma de servicii funerare complete din judetul MEHEDINTI care poate acoperi absolut toate serviciile necesare ceremoniei de inmormantare, avand CASA FUNERARA si SALA DE POMENI proprie !

servicii funerare Drobeta Turnu Severin

CASA FUNERARA PALSINA  ofera in DROBETA TURNUL SEVERIN urmatoarele servicii funerare:

  • capele pentru priveghi;
  • organizare pomeni/parastas;
  • transport funerar intern si international;
  • intocmirea dosarului pentru ajutorul de inmormantare.

pompe funebre drobeta turnu severin

Localizare Casa Funerara Palsina
Galerie Foto
filme porno