In clipe de tristete, agentia noastra funerara din Fetesti va ofera servicii funerare de calitate prestate cu bun simt si discretie de echipa noastra de profesionisti, mereu atenti la nevoile si cerintele dumneavoastra.

Cu o vasta experienta acumulata in anii de activitate in acest domeniu, va  putem ajuta sa treceti peste aceste momente delicate din viata dumneavoastra oferindu-va un serviciu funerar complet, ireprosabil, executat cu profesionalism si seriozitate.

Serviciile profesionale pe care vi le punem la dispozitie iau in considerare fiecare moment al inmormantarii oferindu-va cel mai inalt nivel de calitate, prestate cu empatie, seriozitate si discretie.

Scopul Agentiei noastre funerare - Casa Eternitatii Cat este sa va lasam putinul timp pe care il mai aveti la dispozitie pentru a va lua ramas bun de la persoana draga si sa lasati grijile funeraliilor in seama noastra.

Va oferim atat consiliere pentru alegerea celor mai bune produse si servicii, cat si asistenta pentru organizarea evenimentului astfel incat sa fie respectate reglementarile legale in vigoare alaturi de obiceiurile si traditiile crestine.

SERVICII FUNERARE FETESTI

  • capela pentru depunerea decedatului;
  • capac frigorific;
  • sala pentru priveghi;
  • transport funerar intern;
  • magazin cu produse funerare de calitate ( scirie, cruci lemn, aranjamente florale, accesorii funerare).
Localizare Casa Eternitatii Cat - Servicii funerare Fetesti
Galerie Foto