funerare Fiiliasi

Funeral Heaven va ofera servicii funerare complete in Filiasi de o inalta calitate.

Din dorinţa de a ne crea o reputatie a calitatii serviciilor, acordam o deosebita atenţie devotamentului si promptitudinii cu care ne indeplinim sarcinile. Din acest motiv, acordam atentie fiecarui detaliu din primul moment din care familia ne contacteaza.

Folosind numerele de telefon 0761.900.100 / 0766.658.985 24h/zi, 7 zile din 7, gasiti suportul necesar si consilierea competenta ,astfel ca impreuna sa gasim . bune soluţii, pentru mulţumirea dumneavoastra.

Scopul nostru este sa va lasam putinul timp pe care il mai aveti la dispozitie pentru a va lua ramas bun de la persoana draga si sa lasati grijile legate de inmormantare in seama noastra.

Compania noastra va ofera atat consiliere pentru alegerea celor mai bune produse si servicii, cat si asistenta pentru organizarea evenimentului astfel incat sa fie respectate reglementarile legale in vigoare alaturi de obiceiurile si traditiile crestine.

In clipe de mare tristete, firma noastra va sta alaturi pentru a va ajuta cu toate demersurile necesare.

pompe funebre Filiasi

SERVICII FUNERARE COMPLETE 

  • SERVICII FUNERARE
  • TRANSPORT FUNERAR DOLJ
  • SICRIE
  • RESTAURANT SI CATERING
  • COLIVI SI RANDUIELI BISERICESTI
  • REPATRIERE DECEDATI
  • IMBALSAMARE COSMETIZARE
  • RITUALUL INMORMANTARII
  • CONSULTANTA

repatrieri Romania

Sicrie

Suntem la dispozitia dumneavoastra, oferind o gama completa de sicrie din diferite esente de lemn si culori la preturi avantajoase. Comercializam sicrie pentru adulti dar si sicriu copil.

Oferta include sicrie la preturi mici dar si sicrie de lux.

Transport funerar

Transportul funerar este efectuat de catre personal specializat, autoturism special amenajat, pentru a oferi clientului servicii de calitate. Obtinerea autorizatiei de transport funerar este in obligatia noastra

Transport International – Repatrieri – Efectuam repatrieri cu autoturisme speciale pentru transportul terestru in europa. Preturi foarte accesibile.

Efectuam transport funerar in orasul Filiasi dar si in afara acestuia la cerere. Transportul se face cu masini special echipate pentru transport funerar.

Localizare Funeral Heaven
Galerie Foto
filme porno