servicii funerare Hunedoara

Funerariile sunt comemorarea unei vieti care a luat sfarsit. In acele momente grele, cand familia si apropiatii persoanei decedate sunt coplesite de durere, cel din urma lucru de care ati dori sa va ocupati este organizarea intregului proces de inmormantare. Pentru a salva timp si bani si pentru a scapa de stresul organizarii funerariilor este recomandat sa apelati la o firma de servicii funerare – pompe funebre care sa se ocupe de intregul proces al inhumarii sau incinerarii; firma noastra de Servicii Funerare Ajutorul din Hunedoara, va pune la dispozitie o gama variata de servicii pentru o ceremonie de inmormantare demna.

Misiunea noastra este aceea de a trata fiecare client cu demnitatea pe care o merita si incercam cat putem noi de mult sa usuram trecerea persoanei decedate in lumea de apoi pentru a-i face pe cei apropiati sa se simta mai bine.

Datorita profesionalismului si seriozitatii de care am dat dovada la fiecare eveniment in parte, am reusit intr-un timp foarte scurt sa punem la dispozitia tuturor: masini funerare autorizate pentru efectuarea transportului funerar, adaptate fiecarui traseu funerar in parte, capace frigorifice, medic autorizat pentru imbalsamare, personal specializat pentru cosmetizare si organizare ceremonii religioase.

 

pompe funebre Hunedoara

Servicii funerare :

  •  Imbalsamare;
  •  Igiena( spalat, imbracat);
  •  Coroane sau aranjamente florale;
  •  Toaleta defunct;
  •  Personal pentru manipulare sicriu;
  •  Transport funerar;

sicrie Hunedoara

Localizare Servicii funerare Hunedoara - Ajutorul
Galerie Foto
filme porno