servicii funerare iasi

Agentia funerara Ana Irina pune la dispozitia clientilor servicii funerare in Iasi, calitatea acestora fiind superioara, iar preturile avantajoase. De asemenea, oferim servicii de pompe funebre pe baza ajutorului de inmormantare.

Datorita experientei vaste acumulate in multi ani de activitate, reusim sa va oferim servicii prompte, prestate atent pentru a va putea ajuta sa depasiti mai usor aceste momente grele prin care treceti.

Casa noastra de pompe funebre Iasi ofera consultanta gratuita la orice ora pentru a va putea ajuta in legatura cu toate aspectele necesare pentru buna desfasurare al acestui trist eveniment.

Am reusit sa oferim loialitate si devotament comunitatii din care facem parte, dar si o calitate inalta a serviciilor oferite, castigandu-ne o reputatie greu de egalat in judetul Iasi.

Datorita faptului ca dumneavoastra treceti prin niste momente cumplite si va este dificil sa faceti toate demersurile inmormantarii, cu un singur telefon, casa funerara Ana Irina va poate ajuta sa treceti prin toate etapele acestui eveniment mult mai usor.

Pe langa serviciile oferite, oferim si serviciul de planificare funerara Iasi cu ajutorul caruia dorim sa venim in intampinarea familiilor celor disparuti si prietenilor lor asa incat acestia sa fie tratati cu toata compasiunea si consideratia de care au nevoie in aceste momente de grea incercare.

Stabilim cu profesionalism toate detaliile ceremoniei de inmormantare, va oferim consultanta gratuita, pentru a lua . bune decizii privind serviciile si produsele necesare si ne ocupam de intreg procesul funerar, lasandu-va timp pentru reculegere. 

sicrie iasi

SERVICII FUNERARE COMPLETE IASI

  • organizari parastase, mese de pomenire, catering oriunde in iasi , dar si la restaurantul nostru
  • transport cu limuzine funerare
  • ritual inmormantare complet si personalizat
  • sicrie - gama diversa - modele unicat si din import
  • aranjamente florale, coroane
  • firma noastra comercializeaza si confectioneaza sicrie din toate esentele, cruci din lemn, coroane
Localizare SERVICII FUNERARE ANA IRINA IASI
Galerie Foto
filme porno