Misiunea noastră este să satisfacem nevoile clienților noștrii la unînalt nivel prin realizarea mmonumentelor funerare prin care urmaşii să-şi poată aducă aminte de cei care au trecut în lumea veșnică. În acest timp am executat sute de morminte frumoase în cimitirele din Bacau

Puteti alege monumentele dintr-o gama larga de monumente prefabricate, dar realizăm şi la comandă monumente funerare după design-ul dorit.

Monumentele funerare realizate de firma noastra sunt de o calitate exceptionala, datorata daruirii sculptorilor nostri profesionisti, montatorilor, cioplitorilor si pietrarilor calificati.

monumente funerare bacau

Serviciile oferite cuprind:

  • Elaborarea proiectului funerar
  • Cruci de marmură, granit și bazalt după model sau schiță în funcție de cerințele clientului, precum și servicii de montaj
  • Turnarea fundațiilor în cimitir
  • Placare din diferite materiale
  • Capace din marmura, granit și mozaic de diferite modele
  • Stâlpișori, felinare, vaze, borduri și diferite accesorii.

Deoarece avem o experienta bogata in acest domeniu noi reusim in permanenta sa ne mentinem serviciile noastre la un nivel de top.De aceea va putem oferi consultanta in a alege un monument funerar.

Pe scurt noi va putem prezenta concret tot ce tine de un asemenea produs, de la marime si forma pana la materialul din care e fabricat.

Pentru orce solicitări sau informații vă stăm la dispoziție, sunati-ne!

cruci funerare bacau

Localizare S.C. Luvis S.R.L.
Galerie Foto
filme porno