MONUMENTE FUNERARE Brasov - MIKLOS  ofera monumente funerare personalizate  in Brasov si nu numai , de o calitate superioara, oferind suport clientilor cu echipe de profesionisti, receptivi la nevoile si cerintele dumneavoastra.

Monumente Funerare MIKLOS   se ocupa de prelucrarea pietrei naturale , oferidu-va o gama de monumente funerare de o inalta calitate, deoarece acestea sunt foarte durabile si sunt facute sa reziste in conditii meteorologice extreme.

Finisajele mormintelor si monumentelor fabricate de echipa noastra sunt de exceptie. Lucrarile executate de noi in marmura, granit si mozaic sunt facute sa impresioneze orice privitor. Mormintele sunt facute sa reziste timpului iar intretinerea lor sa fie cat mai facila.

Suntem in permanenta interesati sa oferim modele noi si elegante in fiecare an. Mormintele executate din granit au fost realizare cu . noi echipamente de prelucrare din piatra, iar termenul de executie este unscurt.

Va punem la dispozitie o gama larga monumente funerare, adaptate atat bugetului cat si cerintelor dumneavoastra.

Executam monumente funerare de calitate superioara din granit, marmura si mozaic.

Dispunem de o ampla gama de produse din zona la un raport corect calitate -pret. 

Serviciile oferite cuprind:

  • Elaborarea proiectului funerar
  • Cruci de marmură, granit și bazalt după model sau schiță în funcție de cerințele clientului, precum și servicii de montaj
  • Turnarea fundațiilor în cimitir
  • Placare din diferite materiale
  • Capace din marmura, granit și mozaic de diferite modele
  • Stâlpișori, felinare, vaze, borduri și diferite accesorii.

Pentru orce solicitări sau informații vă stăm la dispoziție, contactati-ne!

Localizare MONUMENTE FUNERARE BRASOV - MIKLOS
Galerie Foto
filme porno