Firma noastra are ca principal obiect de activitate productia si montarea de monumente funerare Resita, judetul Caras Severin si Timis, deoarece acestea sunt foarte durabile si sunt facute sa reziste in conditii meteorologice extreme.

Stocul nostru este alcatuit din monumente din marmura si granit, realizate cu maiestrie, din piatra naturala de calitate. 

Singura punte ce ne leaga de cei trecuti in nefiinta o reprezinta monumentul funerar, care este de asemenea simbolul eternitatii. Indiferent de forma sa, cruce sau criptă, orizontală sau verticală, monumentele funerare sunt semne ale grijii si ale respectului nostru pentru cei trecuti in nefiinta.

Desi moartea este un subiect tabu de care ne ascundem fara a dori sa-l cunoastem iar simpla auzire a acestui cuvant ne provoaca repulsie si disconfort fiecare om este nevoit sa treaca printr-un astfel de eveniment. Pentru ca aceasta este “calea intregului pamant”, asa cum spune Sfanta Scriptura. Putem cinsti amintirea celor trecuti in nefiinta prin intermediul unui monument funerar, ce va data pentru eternitate. Firma noastra va ofera monumente funerare deosebite, facute sa reziste o perioada indelungata de timp.

cruci granit Resita

Cei trei piloni ai viziunii noastre stabilesc directia pe termen lung pe care o va urma compania in dezvoltarea sa – respectiv unde vrem sa mergem si cum vom ajunge acolo:

  • Prin activitatile noastre de fiecare zi, scopul nostru este sa oferim servicii ireprosabile pentru fiecare client.
  • Ii ajutam pe oameni sa ia . bune decizii, oferind consultanta gratuita si monumente funerare de inalta calitate la . bune preturi.

Credem in puterea brandului si suntem constienti ca pentru a avea succesul dorit, este necesar sa dam dovada de . inalte standarde de comportament fata de toti cei cu care lucram.

Dispunem de o gama larga de modele deosebite, cu un design modern, iar desenele si inscriptiile sculptate sunt de asemenea facute sa reziste o lunga perioada de timp, picturile si desenele pastrandu-si autenticitatea si valoarea. De asemenea, orice monument se poate personaliza si inscriptiona in functie de dorintele dumneavoastra.

MONUMENTE FUNERARE RESITA

  • monumente funerare realizate din granit;
  • monumente funerare din marmura;
  • sclupturi in granit;
  • executie monumente funerare la comanda;
  • scris in granit si marmura;
  • vaze, stalpisori felinare din marmura si granit.

monumente funerare resita

Localizare Monumente Funerare Resita
Galerie Foto
filme porno