Servicii funerare OradeaCasa noastra funerara si-a inceput activitate in acest domeniu inainte de anii 2000 si inca de atunci ofera . bune servicii funerare din Oradea. In aceasta lunga perioada, am reusit sa castigam respectul tuturor clientilor carora le-am oferit servicii profesioniste si de o buna calitate.

Agentia noastra ofera fiecarui client o gama larga de servicii funerare complete care sunt caracterizate de profesionalismul care l-a dobandit firma noastra in toata aceasta perioada, dar si de discretia cu care tratam fiecare serviciu oferit.

Deoarece momentul in care insotiti persoana draga pe ultimul drum este memorabil, noi ne dam toata silinta ca acest eveniment sa se desfasoare fara nici un incident, pregatind lucrurile pana la unmic detaliu.

Casa noastra de pompe funebre din Bihor va ofera servicii funerare de calitate superioara, modelandu-se dupa preferintele dumneavoastra, din acest motiv, preturile fiind extrem de accesibile.Puteti apela la noi si in cazul repatrierii persoanelor decedate deoarece avem o experienta vasta in acest domeniu.

Servicii funerare :

-Spalare si imbracare;

- Imbalsamare;

- Colaborare cu medic pentru constatarea decesului;

- Intermedierea actelor de deces;

- Transporturi funerare interne si internationale;

- Camera frigorifica;

- Capac frigorific;

- Repatriere persoane decedate;

- Incinerare;

- Posibilitate de efectuare a platii in rate.

Pompe funebre Oradea

Galerie Foto
    Nici o galerie foto disponibila.
filme porno