funerare Sighisoara

SOLOMON SERVICII FUNERARE exista pentru a te ajuta la nevoie, in momentele dificile din viata.

Oferta noastra include sicrie, servicii specifice rapide si accesibile pentru orice buzunar, aranjamente florale. Gama de sicrie este bogata si cuprinde sicrie din lemn, capitonate, diverse modele si culori, cu sau fara accesorii.

Compania Solomon Servicii Funerare a fost infiintata in urma cu zece ani de profesionisti cu experienta in domeniu.

Am creat aceasta companie cu scopul de a fi alaturi de oameni in momentele grele ale unui deces.

SERVICII FUNERARE

SOLOMON SERVICII FUNERARE ofera servicii funerare complete: sicrie si accesorii, transport intern si international cu masini funerare, cosmetizare si imbalsamare, servicii complete privind ritualul inmormantarii, indiferent de religie, documente pentru cetatenii romani si straini din Romania si din afara tarii, mese de pomenire

pompe funebre Sighisoara

TRANSPORT FUNERAR

Agentia noastra va pune la dispozitie servicii de transport funerar intern si international, dar si personal autorizat, care va avea grija ca intreaga misiune sa se desfasoare in conditii adecvate. Mijloacele de transport precum limunzine funerare, microbuze pentru transportul persoanelor, autovehicule speciale pentru transport

ORGANIZARI PARASTASE

Solomon Servicii Funerare este unul dintre partenerii de incredere, care va ofera o gama completa de servicii si produse, printre care si organizari parastase. Acestea sunt organizate in restaurantele cu care colaboram de o lunga perioada de timp si va oferim: coliva, pachete spcifice acestui eveniment, colaci, cozonaci si diverse servicii de catering.

SICRIE

Comercializam o gama larga de sicrie pentru adulti sau copii, confectionate din diferite esente: brad, fag, stejar, mahon, tei, plop, frasin.

Oferta cuprinde atat sicrie la preturi rezonabile cat si sicrie de lux, elegante, modele unicat din import.

Localizare Solomon Servicii Funerare
Galerie Foto
filme porno