Borealis Vest SRL, cu sediul in Timisoara, va ofera servicii funerare complete, transport funerar, produse funerare de calitate si servicii de repatriere a celor decedati. Avand o experienta solida incepand din 2014, suntem dedicati oferirii de solutii profesionale in situatii dificile si sensibile.

Borealis Vest se specializeaza in repatrierea decedatilor din Uniunea Europeana, acoperind toate aspectele procedurale si logistice. Consilierea privind repatrierea este oferita gratuit, iar echipa noastra preia toate sarcinile necesare, asigurand respectarea standardelor impuse de Uniunea Europeana.

Oferim servicii de repatrieri decedati Timisoara, repatrieri din Franta, Italia, Germania si Austrita. Consultanta privind repatrierea este gratuita.

Intelegem ca fiecare familie are nevoi unice in timpurile dificile ale pierderii unei persoane dragi. Echipa noastra va ofera sprijin personalizat si profesionalism pentru a va ajuta sa organizati o ceremonie funerara care reflecta cu respect si demnitate viata si mostenirea celui disparut.

Procesul de repatriere poate fi complicat, dar noi suntem aici pentru a face totul mai usor pentru dvs. Cu o echipa experimentata si cunostinte solide despre regulamentele Uniunii Europene, va garantam un proces de repatriere transparent si eficient, astfel incat sa va puteti concentra pe aspectele emotionale ale pierderii.

Gama noastra de produse funerare Timisoara acopera toate preferintele si bugetele, de la sicrie clasice pana la modele de lux. Colaboram cu fabrici specializate, garantand produse de calitate, conforme cu toate normele legislative si cerintele de mediu. Alegand Borealis Vest, puteti avea incredere in calitatea si integritatea fiecarui produs oferit.

Distributie produse funerare Timisoara

Detinem un depozit de sicrie, raspete, cruci, crucifixe si accesorii funerare, oferind livrare in judetul Timis si toate localitatile din vestul tarii. Stocul nostru este format  din peste 1400 de produse, de la gama de lux pana la cele clasice. In acest sens am ales sa colaboram cu fabrici din Romania si restul Europei, specializate in fabricarea unor produse exceptionale care respecta legislatia si cerintele de mediu . Ne adresam tuturor firmelor de pompe funebre si magazine funerare care vor sa dezvolte un business in aceasta nisa. Dorim ca aceste relatii sa fie de lunga durata, venind in intampinarea oricarei cerinte strategice ale fiecarui partener al nostru. 

Daca sunteti in cautarea unei companii de servicii funerare Timisoara de incredere sau aveti nevoie de asistenta in repatriere, Borealis Vest este aici pentru dvs. Contactati-ne astazi pentru a discuta despre nevoile dvs. si pentru a afla cum putem sa va sprijinim in aceste momente dificile. Onoram solicitarile imediat si ne angajam sa va oferim linistea de care aveti nevoie in astfel de momente sensibile.

SERVICII FUNERARE COMPLETE TIMISOARA

  •  Medic constatator;
  •  Transport funerar cu masini funerare omologate;
  •  Intocmire actelor necesare repatrierii;
  •  Repatrieri decedati;
  •  Sicrie, cruci si alte produse funerare;
  •  Capac frigorific pentru pastrarea decedatului la domiciuliu;
  •  Coliva, colaci, candele, lumanari, batiste, prosoape, tamaie, etc;;
  •  Intocmirea si depunerea dosarului la Casa Judeteana de Pensii in vederea obtinerii ajutorului de imormantare si a pensiei sau a drepturilor restante;
  •  Obtinerea certificatului de deces de la primarie;

In caz de deces in afara tarii, la solicitarea dumneavoastra, firma va pune la dispozitie si sicrie din zinc, inclusive sigilarea acestora, fara de care nu se poate efectua transportul din strainatate in tara. Pretul pentru transportul international este negociabil in functie de tara. Onoram solicitari imediat;

Localizare BOREALIS VEST - FUNERARE TIMISOARA
Galerie Foto
filme porno