Transportul Funerar

Transport funerarTransportul funerar este acel termen care este folosit pentru a descrie masina care transporta defunctul de la locuinta acestuia la locul in care va fi inmormantat.

Serviciile funerare fac parte dintr-un pachet de servicii care este oferit de casele funerare sau de catre saloane care,in posesisa cerintelor legale prevazute pentru a putea efectua aceasta sarcina.

Transportul persoanei decedate nu poate fi efectuat decat de persoanele specializatii in acest domeniu.

In conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, transportul funerare nu poate fi efectuat decat cu masini speciale care sunt inmatriculate pentru acest scop.

In cazul in care familia decedatului vrea ca acesta sa fietransportat din straintate, este necesar ca acestia sa elibereze un certificat de deces, dar si un pasaport mortuar,sau autorizatia pentru transportul corpului.

Daca transportul decedatului este efectuat dintr-un stat care nu este parte la conventiile internationale, acesta este mai departe recomandabil sa-si procure o declaratie de la ambasada statului repectiv prin care sa declare ca nu exista nici un motiv pentru care nu ar trebuii sa li se permita sa intre in statul respectiv.

O casa de pompe funebre specializata in acest domeniu poate efectuataote procedurile legate de transporturi funerare, atat in tara respectiva, cat si in celelalte.

Agentia funerara este specializata in procurarea de autorizatii necesare, in conformitate cu regulamentele prevazute.

Agentiile funerare care ofera transportul funerare detine propriile sale vehicule, inclusiv masini care sunt complet echipate , precum dricuri sau trasuri funerare, toate fiind autorizate pentru transportul in interiorul si in afara municipiului, si pentru tip de omagiere.

 

filme porno