servicii funerare Zarnesti

Serviciile profesionale pe care vi le pune firma de Servicii Funerare Zarnesti la dispozitie iau in considerare fiecare moment al inmormantarii oferindu-va uninalt nivel de calitate, prestate cu empatie, seriozitate si discretie.

Scopul nostru este sa va lasam putinul timp pe care il mai aveti la dispozitie pentru a va lua ramas bun de la persoana draga si sa lasati grijile funeraliilor in seama noastra.

Compania noastra va ofera atat consiliere pentru alegerea celor mai bune produse si servicii, cat si asistenta pentru organizarea evenimentului astfel incat sa fie respectate reglementarile legale in vigoare alaturi de obiceiurile si traditiile crestine.

In clipe de mare tristete, firma noastra va sta alaturi pentru a va ajuta cu toate demersurile necesare.

servicii funerare Zarnesti

SERVICII FUNERARE COMPLETE

1. Proceduri legale

Va putem consilia, sau ne putem angaja sa intocmim toate procedurile legale. Pentru eliberarea certificatului de deces, a adeverintei de inhumare, a autorizatiei de depunere la capela etc.

2. Imbalsamare

Va oferim posibilitatea de imbalsamare, efectuata tot de personal medical specializat si cu substante medicale permise, personal de care dispunem.

3. Imbracat,cosmetizat,toaletare.

Va oferim servicii funerare de toaletare a decedatului, servicii ce includ operatiunile de spalat, igienizat, cosmetizat, barbierit, imbracat, asezat in sicriu.

4. Transport funerar intern si international (repatriere persoane decedate)

Serviciul de transport funerar poate avea mai multe utilitati: transportul sicriului la domiciliu sau spital, transportul persoanei decedate la biserica sau capela, transportul funerar la cimitir.

5. Manipulare Decedat / Sicriu

Manipularea sicriului sau a decedatului presupune transportul si deplasarea acestora de la domiciliu la masina de transport funerar, de la masina la capela sau la biserica, transportul sicriului de la masina in cimitir la locul de veci.

Manipularea se face de o echipa de 2,3 sau chiar 4 oameni, in functie de greutatea sicriului si a decedatului, de distanta pe care acestea trebuiesc transportate etc.

6. Incinerare.

Desi este impotriva religiei ortodoxe, incinerarea se poate face la dorinta expresa a decedatului sau a familiei acestuia.

7. Aranjamente florale

Exprimati-va regretul si dragostea cu ajutorul florilor! Va punem la dispozitie orice fel de aranjamente florale pentru inmormantari, jerbe si coroane traditionale.

8. Accesorii

Cruci metal, cruci lemn, candele, lumanari, etc.

servicii funerare Zarnesti

Localizare Servicii Funerare Zarnesti
Galerie Foto
filme porno